Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

cialis soft 20mg (tadalafil)

Cialis είναι το φάρμακο με βάση ταδαλαφίλης

cialis soft 20mg (tadalafil)

Το Cialis εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στην ιατρική αγορά. Αλλά σήμερα υπάρχουν πολλά αντίστοιχα αυτού του φαρμάκου, όπου το κύριο συστατικό της σύνθεσης είναι η ταδαλαφίλη. Το φάρμακο με το πρόθεμα "Soft" έχει πλεονέκτημά, διότι αυτό σημαίνει ότι τα δισκία πρέπει να διαλύονται κάτω από τη γλώσσα. Αυτή η λεπτή διαφορά είναι πολύ σημαντική καθώς επιταχύνει την εμφάνιση του επιθυμητού αποτελέσματος και επίσης εξαλείφει την απορρόφηση στο πεπτικό σύστημα.

Έτσι, είναι δυνατός ο συνδυασμός του φαρμάκου με αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα υψηλής θερμιδικής αξίας, κάτι που ήταν αδύνατο με την τυποποιημένη μορφή του φαρμάκου. Η ταδαλαφίλη είναι ένα συστατικό που αυξάνει τοπικά τη ροή του αίματος στο πέος, δηλαδή στα σπηλαιώδη σώματα. Ταυτόχρονα, μαζί με τη ροή του αίματος, οι μύες του πέους χαλαρώνουν. Μέσω αυτής της διαδικασίας, εμφανίζεται μια ισχυρή και άκαμπτη στύση (όσο είναι φυσικά δυνατή). Το σημαντικό είναι ότι η επίδραση εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχει μια σεξουαλική διέγερση προς τον σύντροφο.

Τα πλεονεκτήματα του φαρμάκου

Η ταδαλαφίλη έχει υψηλή επιλεκτική ιδιότητα και επηρεάζει τα ένζυμα που επηρεάζουν τα γεννητικά όργανα και είναι αδιάφορα για άλλα όργανα. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, παρενέργειες πρακτικά δεν παρατηρούνται.

Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι μετά τη λήψη του φαρμάκου, η στύση εμφανίζεται μόνο εάν υπάρχει έντονη σεξουαλική διέγερση. Οι παρορμήσεις που προέρχονται από το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι που προκαλούν τη διαδικασία της φυσικής στύσης. Αξίζει να σημειωθούν τα ακόλουθα οφέλη του φαρμάκου:

  • εγγυημένη υψηλή αποτελεσματικότητα ακόμα και με σοβαρές μορφές στυτικής δυσλειτουργίας
  • προσιτή τιμή
  • παρατεταμένη περίοδος δράσης (έως και 36 ώρες) την οποία δεν μπορούν να επιτύχουν άλλα παρόμοια φάρμακα
  • ακόμη και την επόμενη μέρα μετά τη λήψη του φαρμάκου, είναι δυνατή η στύση όταν υπάρχει σεξουαλική διέγερση προς τον σύντροφο

Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ασθενείς οποιαδήποτε ηλικίας για τη διόρθωση των δυσλειτουργιών που σχετίζονται με την υγεία των ανδρών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο σε διαφορετικά στάδια της ασθένειας και με οποιοδήποτε βαθμό σοβαρότητας τέτοιων διαταραχών που κυμαίνονται από επεισοδιακή μέχρι επίμονη. Συνήθως, επεισοδιακά περιστατικά μπορεί να οφείλονται σε ψυχολογικές διαταραχές και η αιτία των κοινών περιπτώσεων μπορεί να είναι ορμονική ή σωματική.

Προφυλάξεις και περιορισμοί

Παρόλο που το φάρμακο δεν έχει ουσιαστικά καμία παρενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το αντιμετωπίζετε με προσοχή. Πριν από τη χρήση, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να αποφύγετε προβλήματα. Αυτό το φάρμακο δεν μπορεί να συνδυαστεί με συγκεκριμένους τύπους φαρμάκων. Επομένως, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση.

Ο γιατρός θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του θέματος. Επιπλέον, ο ειδικός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική δόση για μια συγκεκριμένη περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά της νόσου και την κατάσταση της υγείας. Μπορείτε να πάρετε μια τέτοια συμβουλή από διάφορους ειδικούς, όχι μόνο από έναν σεξολόγο, αλλά και από έναν καρδιολόγο, οικογενειακό γιατρό, ανδρολόγο.

Εάν το φάρμακο λαμβάνεται για πρώτη φορά, συνιστάται να ξεκινήσετε με μια δόση των 20 mg.

Συνιστάται η τοποθέτηση μισού χαπιού κάτω από τη γλώσσα πριν από μια πιθανή επαφή. Έπειτα, αφήστε το να διαλυθεί τελείως, καταπίνοντας το σιγά σιγά. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να υπερβαίνετε τη ημερήσια δοσολογία των 20 mg. Η διάλυση δισκίων στο στόμα σας επιτρέπει να αποφύγετε ανεπιθύμητα προβλήματα με το πεπτικό σύστημα. Αυτό το γεγονός σας δίνει το πλεονέκτημα να πίνετε αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, καθώς και να καταναλώνετε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Εάν ο ασθενής πάσχει από οξεία νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια ή/και έχει προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, δεν απαιτείται προσαρμογή της δοσολογίας του φαρμάκου. Το φάρμακο είναι αποτελεσματικό, αξιόπιστο και συνιστάται για χρήση από οποιονδήποτε θέλει να αυξήσει τη δραστικότητα.