Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

levitra 10mg (vardenafil)

Το Levitra φάρμακο συνταγογραφείται για τη θεραπεία της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας

levitra 10mg (vardenafil)

Ο άντρας έχει στύση μόνο αν τα σεξουαλικά αρτηρίδια χαλαρώσουν. Βρίσκονται στους λείους μύες των σπηλαιωδών σωμάτων του πέους. Όταν ένας νεαρός άνδρας διεγείρεται και το οξείδιο του αζώτου εισέρχεται στις νευρικές απολήξεις στο πέος, απελευθερώνονται τα cGMP ένζυμα. Είναι υπεύθυνα για τη ροή του αίματος στο πέος. Η βαρδεναφίλη, το κύριο συστατικό του Levitra, εμποδίζει τη διάσπαση της cGMP, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρείται η ποιότητα της στύσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πώς λειτουργεί το φάρμακο

Το φάρμακο απορροφάται αμέσως στο αίμα. Το αποκορύφωμα της δράσης του Levitra παρατηρείται μία ώρα αργότερα. Η επίδραση διαρκεί έως 12 ώρες. Για να είναι αποτελεσματικό το φάρμακο, πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι. Τα λιπαρά και τα θερμιδικά τρόφιμα αποδυναμώνουν την επίδραση της βαρδεναφίλης. Μετά από 5 ώρες, το ήπαρ αρχίζει να διασπά το κύριο συστατικό. Τα προϊόντα μεταβολισμού καθαρίζονται φυσικά μέσω των εντέρων. Το μικρότερο μέρος, περίπου 6%, εκκρίνεται από τα νεφρά. Ακόμη κι αν αυτά τα όργανα ελαφρώς δυσλειτουργούν, ακολουθήστε τις γενικές συστάσεις για τη δοσολογία - δεν θα υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Levitra

  • Το φάρμακο ενδείκνυται ακόμη και με πολύπλοκες παθολογικές αλλαγές. Το φάρμακο εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα στη φαρμακευτική αγορά και, λόγω της αποτελεσματικότητάς του, κέρδισε αμέσως δημοτικότητα
  • Μακρά δράση. Η επίδραση έρχεται γρήγορα και διαρκεί έως και 12 ώρες
  • Η βαρδεναφίλη, το κύριο συστατικό, είναι ανώτερη σε επιλεκτικότητα έναντι άλλων αναστολέων του PDE5. Αυτές οι ουσίες καθορίζουν τον μηχανισμό δράσης του φαρμάκου
  • Εάν χρησιμοποιείτε το Levitra, δεν χρειάζεται να περιορίζετε τον εαυτό σας σε αλκοόλ. Η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται, αλλά με μέτρο. Αυτό δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα
  • Το Levitra είναι φάρμακο που είναι ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία. Το κυριότερο είναι να συμμορφωθείτε με τη δοσολογία

Είναι το φάρμακο αποτελεσματικό

Μια δόση των 10 mg ενδείκνυται για τους άνδρες με ασθενή δραστικότητα. Αυτή η ποσότητα του φαρμάκου πρέπει να είναι αρκετή για να αντιμετωπιστεί η στυτική δυσλειτουργία, ακόμα και αν η περίπτωση είναι πολύ σοβαρή. Αυτή είναι η βέλτιστη δόση που θα λύσει το πρόβλημα με τη στύση. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα του Levitra.

Είναι διαθέσιμο το φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή

Μπορείτε να αγοράσετε φάρμακο σε φαρμακείο μόνο εάν έχετε συνταγή. Αλλά εάν παραγγείλετε το Levitra από το Internet, δεν είναι απαραίτητο. Παρ’ όλα αυτά, μια αρχική συμβουλή από έναν γιατρό σίγουρα θα είναι σημαντική. Ο ειδικός θα διαγνώσει, θα εντοπίσει τα προβλήματα, θα καθορίσει την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας και τη σοβαρότητα της νόσου. Ο γιατρός θα επιλέξει τη βέλτιστη δόση για να διασφαλίσει ότι το φάρμακο δεν θα βλάψει την υγεία του άνδρα.

Πώς παίρνετε το φάρμακο

Το Levitra λαμβάνεται 40-50 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή, παρόλο που σε ορισμένες περιπτώσεις το κενό μεταξύ χρήσης φαρμάκων και σεξουαλικής επαφής μπορεί να είναι 5-6 ώρες. Το φάρμακο είναι ενεργό για έως και 12 ώρες. Η αρχική δόση είναι 10 mg. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνιστάται να μειωθεί σε 5 mg. Παρόλο που η μέγιστη επιτρεπόμενη δόση ανά ημέρα φτάνει τα 20 mg, η υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης δεν είναι λογική. Αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Για να λειτουργήσει το Levitra, πρέπει να υπάρξει σεξουαλική διέγερση. Αυτό θα εξασφαλίσει μια διαρκή και ισχυρή στύση. Εάν κατορθώσατε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα χωρίς διέγερση, τότε υπάρχει μεγάλη ποσότητα βαρδεναφίλης στο σώμα - μειώστε τη δοσολογία του φαρμάκου.

Υπάρχουν περιορισμοί στη λήψη του φαρμάκου

Άτομα με ήπια ηπατικά και νεφρικά προβλήματα και ασθενείς ηλικίας άνω των 65 ετών μπορούν να πάρουν το φάρμακο σύμφωνα με τις γενικές συνθήκες. Σε περίπτωση σοβαρών ασθενειών των εσωτερικών οργάνων, η δοσολογία θα πρέπει να μειωθεί στα 10 mg. Εάν πάρετε 20 mg του φαρμάκου, ενδέχεται να προκαλέσετε μη αναστρέψιμη βλάβη στο σώμα.