Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

levitra 40mg (vardenafil)

Το Levitra φάρμακο συνταγογραφείται για τη θεραπεία της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας

levitra 40mg (vardenafil)

Η αποτελεσματικότητα του Levitra καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά του κύριου συστατικού – της βαρδεναφίλης. Βοηθάει ακόμη και στις χειρότερες περιπτώσεις και έχει ελάχιστους περιορισμούς και αντενδείξεις για χρήση. Η τέλεια φόρμουλα εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτό είναι που κάνει το Levitra να ξεχωρίζει από άλλα παρόμοια φάρμακα. Το φάρμακο είναι συμβατό με λιπαρά τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και αλκοολούχα ποτά.

Μηχανισμός δράσης της Βαρδεναφίλης

Η Σιλδεναφίλη, η Ταδαλαφίλη και η Βαρδεναφίλη είναι μία ομάδα φαρμάκων – αναστολών PDE5. Αναστέλλουν την παραγωγή ενζύμων, ενεργοποιούν την επίδραση του μονοξειδίου του αζώτου και χαλαρώνουν τους λείους μύες του πέους. Τα σκελετικά σώματα γεμίζουν με αίμα και επέρχεται στύση. Όταν τελειώνει η σεξουαλική επαφή, η βαρδεναφίλη παύει να δρα. Η παραγωγή των ενζύμων αποκαθίσταται. Υπάρχει εκροή αίματος από το πέος και η στύση εξαφανίζεται.

Το κύριο συστατικό του Levitra έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική δραστηριότητα. Ο άντρας ανακάμπτει γρηγορότερα μετά την επαφή, κάνει μεγαλύτερης διάρκειας σεξ και λαμβάνει πιο πλούσια και έντονα συναισθήματα. Η βαρδεναφίλη εισέρχεται στο σώμα και αρχίζει να δρα 20-30 λεπτά μετά τη χορήγηση. Το φάρμακο λειτουργεί μόνο με τη σεξουαλική διέγερση. Όσο ισχυρότερη είναι, τόσο πιο έντονο είναι το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Οφέλη από το γενόσημο Levitra

  • Μεγάλη, σταθερή και υψηλής ποιότητας στύση
  • Θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και σε σοβαρές περιπτώσεις
  • Αυξημένη ευαισθησία του πέους
  • Παχυσαρκία και εκπλήρωση κατά τη διάρκεια της συνουσίας
  • Ελάχιστες παρενέργειες και περιορισμοί

Ενδείξεις χρήσης

Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται παρουσία ποικίλων παθήσεων. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι ήπια ή έντονα. Το Levitra θα σας βοηθήσει να έρθετε σε μια στύση σταθερή και διαρκή. Το σώμα δέχεται απόλυτα το φάρμακο και ανταποκρίνεται θετικά στα κύρια συστατικά. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ελάχιστες. Το φάρμακο δεν είναι επιβλαβές για την υγεία, ακόμη και όταν υπάρχουν σοβαρές ασθένειες.

Περιορισμοί στη λήψη του Levitra

  • Συγγενές σύνδρομο μακρού QT
  • Ανεπάρκεια σοβαρής ηπατικής και νεφρικής ανεπάρκειας
  • Σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια
  • Αισθητή παραμόρφωση του πέους

Δοσολογία

Το Levitra είναι ασφαλές για το σώμα, αλλά είναι καλύτερα να ρυθμίσετε τη δόση μεμονωμένα. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας και αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες. Ο κίνδυνος παρενεργειών ελαχιστοποιείται, οπότε η δοσολογία είναι αρκετά μεγάλη. Μία δόση 10 mg του φαρμάκου είναι κατάλληλη για την πρώτη δοκιμή και παρουσία σοβαρών παθολογιών. Η δόση 20 mg είναι η συνηθέστερη δόση και καθιστά εύκολο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μέγιστη ημερήσια δόση είναι 40 mg.

1 δισκίο θα αντιμετωπίσει σοβαρές διαταραχές στύσης και σύνθετες μορφές σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Το φάρμακο είναι συμβατό με αλκοόλ και λιπαρά τρόφιμα και αρχίζει να δρα μετά από 20-30 λεπτά από τη στιγμή της χορήγησης.

Αντενδείξεις

Η χορήγηση του Levitra απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα, άτομα με υπερευαισθησία σε φαρμακευτικά συστατικά, με ασθένειες και κίνδυνο αιμορραγίας, με χρήση δωρητών αζώτου, νιτρικών αλάτων, ριτοναβίρης, ινδιναβίρης.