Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

levitra Super Active 20mg (vardenafil)

Το Levitra φάρμακο συνταγογραφείται για τη θεραπεία της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας

levitra Super Active 20mg (vardenafil)

Το Levitra Super Active δρα γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημά του. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη σεξουαλική επαφή περίπου 20-25 λεπτά μετά τη λήψη του φαρμάκου. Ο άνδρας ξεχνάει τα προβλήματα με την στύση του για 30-35 ώρες. Η αυτοπεποίθηση του ανεβαίνει και μπορεί να απολαύσει υπέροχες διακοπές για μιάμιση μέρα. Αν θέλετε να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο, πάρτε το Levitra το βράδυ της Παρασκευής ή το Σάββατο το πρωί. Το φάρμακο δρα κατά τρόπο που η στύση εμφανίζεται μόνο ως απάντηση σε σεξουαλική διέγερση. Σε άλλες περιπτώσεις, δεν σας ενοχλεί. Η χρήση της βαρδεναφίλης ενισχύει την ευαισθησία του πέους και εγγυώνται νέα λαμπρά συναισθήματα από τη σεξουαλική επαφή.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα του Levitra Super Active

Το φάρμακο διαφέρει από τα φάρμακα με το ίδιο όνομα σε δοσολογία, δηλαδή τα 20 mg. Το κανονικό Levitra είναι επίσης αποτελεσματικό, αλλά δεν δρα τόσο γρήγορα και το αποτέλεσμα διαρκεί πολύ λιγότερο χρόνο. Το Super Active είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε περιπτώσεις όπου δεν έχουν βοηθήσει άλλα φάρμακα.

Πώς λειτουργεί το φάρμακο

Με φυσικό τρόπο, η στύση εμφανίζεται ως εξής:

 • Ως αποτέλεσμα της διέγερσης, ο άνδρας έρχεται σε στύση
 • Πολύ αίμα ρέει μέσω των γεννητικών αρτηριών στα σπηλαιώδη σώματα του πέους
 • Η ροή του αίματος, αντίθετα, εμποδίζεται
 • Εμφανίζεται στύση

Όταν τελειώσει η σεξουαλική επαφή, αποκαθίσταται η εκροή αίματος μέσω των φλεβών, με αποτέλεσμα το μόριο να παύει να είναι όρθιο. Η στύση είναι αδύνατη χωρίς την καταστολή του ενζύμου PDE-5. Ενεργοποιείται μετά το τέλος του σεξ. Η ουσία του Levitra και των παρόμοιων φαρμάκων απλώς περιορίζεται από την παραγωγή ενζύμων για την επίτευξη υψηλής ποιότητας και μακράς διάρκειας στύσης.

Ποιος θα επωφεληθεί από το Levitra

Το φάρμακο ενδείκνυται για σεξουαλική δυσλειτουργία. Η ασθένεια μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο - η έλλειψη σταθερής στύσης. Εάν το κανονικό Levitra δεν βοήθησε, δοκιμάστε το Levitra Super Active. Μια δόση 20 mg του φαρμάκου θα λύσει λογικά τα προβλήματα υγείας των ανδρών.

Χρειάζεται να συμβουλευτώ κάποιον γιατρό

Όταν αγοράζετε Levitra από το Διαδίκτυο, δεν χρειάζεστε συνταγή. Το φαρμακείο θα σας ζητήσει συνταγή από γιατρό. Επικοινωνήστε με έναν ειδικό για να αποκτήσετε το επιθυμητό έγγραφο και ταυτόχρονα να ελέγξετε την υγεία σας. Είναι καλύτερο να υποβληθείτε σε μια περιεκτική εξέταση από έναν καρδιολόγο, έναν οικογενειακό γιατρό, έναν ουρολόγο και έναν σεξολόγο. Οι γιατροί μπορούν να διαγνώσουν ασθένειες και να κρίνουν αν μπορεί ή όχι να ληφθεί το Levitra. Εάν ναι, ο γιατρός θα καθορίσει επίσης τη δοσολογία και τη διάρκεια της θεραπείας. Η προκαταρκτική εξέταση είναι σημαντική επειδή μειώνει τον κίνδυνο αρνητικών συνεπειών. Επιπλέον, η Βαρδεναφίλη, το κύριο συστατικό του φαρμάκου, δεν είναι συμβατή με ορισμένα φάρμακα. Μπορείτε να μάθετε ποια είναι αυτά από τον γιατρό σας.

Πώς να πάρετε το Levitra Super Active

Ο ελάχιστος χρόνος μεταξύ της λήψης φαρμάκων και της σεξουαλικής επαφής είναι 20-25 λεπτά. Μη μασάτε την κάψουλα, καταπιείτε την ολόκληρη με νερό. Η ημερήσια δόση περιορίζεται σε 1 δισκίο των 20 mg. Το φάρμακο είναι ενεργό για 35 ώρες, οπότε το κενό μεταξύ των δόσεων πρέπει να είναι 2 ημέρες κι όχι λιγότερο. Το Levitra μπορεί να συνδυαστεί με αλκοόλ (με μέτρο) και με φαγητό.

Ποιες ιδιότητες έχει το φάρμακο

 • Αποτελεσματικότητα
 • Ασφάλεια
 • Επίδραση μέχρι και 35 ώρες
 • Γρήγορη επίδραση
 • Δυνατότητα συνδυασμού με τρόφιμα και αλκοόλ
 • Ελάχιστες παρενέργειες
 • Ήπια επίδραση στο σώμα

Ποιες είναι οι παρενέργειες του Levitra

Αρνητικές συνέπειες σπάνια συμβαίνουν, αλλά δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν δυσπεπτικές διαταραχές, ζάλη, γρήγορη συγκέντρωση αίματος στο λαιμό και στο πρόσωπο και πρήξιμο του ρινικού βλεννογόνου. Εάν τα συμπτώματα αυτά εμφανιστούν μετά τη λήψη του φαρμάκου και δεν εξαφανιστούν εντός 2 ωρών, συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό. Ίσως έχετε ατομική δυσανεξία σε ένα από τα συστατικά του φαρμάκου. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί στην βαρδαναφίλη - ένα πολύ ισχυρό συστατικό.