Πρόγραμμα: Δευτέρα - Σάββατο - οκτώ η ώρα - 18:00, Κυριακή - οκτώ η ώρα - 14:00
30 2106755461

levitra 60mg (vardenafil)

Το Levitra φάρμακο συνταγογραφείται για τη θεραπεία της ανδρικής στυτικής δυσλειτουργίας

levitra 60mg (vardenafil)

Το Levitra οδηγεί στην αποτελεσματικότητα μεταξύ φαρμάκων για αύξηση της δραστικότητας. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό κατά τη διάρκεια της μελέτης του ιατρικού κέντρου της Κολωνίας. Η μέγιστη επίδραση της Βαρδεναφίλης, του κύριου συστατικού του φαρμάκου, διαρκεί 3-5 ώρες. Αυτή η φορά είναι αρκετή για μια σεξουαλική επαφή (και όχι μόνο μία!).

Τι αυξάνει τη ζήτηση για το Levitra

  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του φαρμάκου
  • Ασφάλεια για το ανδρικό σώμα και το αναπαραγωγικό σύστημα
  • Σπάνια εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών
  • Έλλειψη ηλικιακών περιορισμών (το φάρμακο επιτρέπεται ακόμη και στους ηλικιωμένους άνδρες)
  • 6ωρη περίοδος θετικής επίδρασης
  • Συμβατότητα με λιπαρά τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά
  • Έλλειψη εθισμού στο φάρμακο
  • Γρήγορη δράση (το σώμα αντιδρά στην Βαρδεναφίλη εντός 30 λεπτών από την κατάποση)

Πώς εμφανίζεται μια στύση κατά τη λήψη του Levitra

Η στύση είναι μια αιμοδυναμική διαδικασία. Συνήθως, όταν ένας άντρας είναι ενθουσιασμένος, στο πέος του μαζεύεται πολύ αίμα, αλλά η εκροή εμποδίζεται. Τα σκελετικά σώματα γεμίζουν με αίμα και το μόριο μεγαλώνει.

Η χρήση του Levitra κάνει μικρές προσαρμογές στη φυσική διαδικασία. Ως αποτέλεσμα της σεξουαλικής διέγερσης, τα σπηλαιώδη σώματα του πέους εκκρίνουν το οξείδιο του αζώτου. Η συγκέντρωση της ουσίας αυξάνεται και το ένζυμο ενεργοποιείται. Συμμετέχει στην ανάπτυξη του cGMP. Η Βαρδεναφίλη δρα ως αναστολέας του ενζύμου PDE5 και ως ενισχυτής της δράσης του μονοξειδίου του αζώτου. Τέτοιες αλλαγές αυξάνουν την ευαισθησία του πέους και προκαλούν μια ισχυρή στύση, αλλά μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, ο άνδρας αισθάνεται όπως συνήθως.

Όταν η σεξουαλική επαφή τελειώνει και συμβαίνει η εκσπερμάτιση, η επίδραση του φαρμάκου γίνεται ασθενέστερη. Αλλά αρκεί να ξαναενθουσιαστείτε και η σταθερή στύση θα επανεμφανιστεί. Ενώ το φάρμακο εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό, μόνο η σεξουαλική διέγερση απαιτείται για το μόριο να σηκωθεί.

Παρόμοιο φαινόμενο παρατηρείται σε όλους σχεδόν τους άντρες που έχουν πάρει Levitra και έχουν προβλήματα με τη σεξουαλική τους λειτουργία. Το φάρμακο λειτουργεί ακόμη και με παρουσία διαβήτη και μετά την απομάκρυνση του αδένα του προστάτη.